Kuusamo Summit Info

Info

Suomen pohjoinen luontopääkaupunki Kuusamo on 15 000 ihmisen kaupunki Venäjän rajan läheisyydessä. Matkaa Helsingistä Kuusamoon on 800km. Aluetta ympäröi kolme kansallispuistoa ja hiihtokeskus Ruka tarjoaa 200 laskupäivää vuodessa.

Kuusamo Summit -tapahtuma siirtyy verkkoon! Vallitsevan koronatilanteen myötä olemme päättäneet muuttaa lokakuisen ilmastoseminaarimme muotoa. Täten fyysistä tapahtumaa ei pidetä Kuusamossa ja 3-päiväinen tapahtuma lyhenee yhden päivän mittaiseksi intensiiviseksi verkkotapahtumaksi, joka striimataan lauantaina 10.10.2020. Verkkoseminaarissa tullaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja niin ruoan, kosmetiikan, muodin kuin matkustamisen saralta ja annetaan välineitä vaikuttamiseen ja omien valintojen tekemiseen kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Kuusamo Summit 2020 -hankkeen tavoitteena on nuorten aktiivisuuden, osallisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaminen sekä edistäminen, yhteisöllisyyden tunteen lisääminen sekä tietoisuuden lisääminen ilmastonmuutoksesta ja sen torjunnasta. Hankkeen toteuttajana toimii 4H-yhdistys ja rahoituksesta vastaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Koillismaan Leader.