Kuusamo Summit Info

Info

HAETAAN TIKTOKKAAJAA! Tapahtuma hakee yhtä 16-29-vuotiasta nuorta, joka vastaa Kuusamo Summitin TikTokista ja luo sinne viikottain ilmastoaiheista sisältöä. Työaika 70h jakautuu ajalle 1.9.-15.10.2020. Tehtäväkohtainen nuoren palkka on 14,30 €/h. Työtehtäviin kuuluu tuottaa Kuusamo Summitin TikTok-tilille 2-3 kertaa viikossa sisältöä, jonka nuori itse suunnittelee, kuvaa ja julkaisee. Arvostamme kiinnostusta tapahtuman sisältöön liittyviin teemoihin. Tiktokkaaja toimii osana tiimiä, johon kuuluu projektikoordinaattorin ja projektiassistenttien lisäksi joukko vapaaehtoisia. Työtehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja osaamista somesisältöjen tuottamisesta. Tee oma videohakemuksesi TikTokissa 23.8.2020 mennessä tunnisteella @kuusamosummit ja #kuusamosummit2020. Tilin, jolta video julkaistaan tulee olla julkinen. Hakemusvideon aiheena on "Oma ilmastolupaus" ja aihetta voi käsitellä haluamallaan tavalla. Määräaikaan julkaistujen ja merkittyjen videoiden perusteella valitsemme haastatteluun kutsuttavat.

Kuusamo Summit -tapahtuma siirtyy verkkoon! Vallitsevan koronatilanteen myötä olemme päättäneet muuttaa lokakuisen ilmastoseminaarimme muotoa. Täten fyysistä tapahtumaa ei pidetä Kuusamossa ja 3-päiväinen tapahtuma lyhenee yhden päivän mittaiseksi intensiiviseksi verkkotapahtumaksi, joka striimataan lauantaina 10.10.2020. Verkkoseminaarissa tullaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja niin ruoan, kosmetiikan, muodin kuin matkustamisen saralta ja annetaan välineitä vaikuttamiseen ja omien valintojen tekemiseen kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Kuusamo Summit 2020 -hankkeen tavoitteena on nuorten aktiivisuuden, osallisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaminen sekä edistäminen, yhteisöllisyyden tunteen lisääminen sekä tietoisuuden lisääminen ilmastonmuutoksesta ja sen torjunnasta. Hankkeen toteuttajana toimii 4H-yhdistys ja rahoituksesta vastaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Koillismaan Leader.